PANDA AGENCY IS GOOGLE PREMIUM PARTNER

PANDA AGENCY ESTE PARTENER PREMIUM GOOGLE

Ce înseamnă Partener Premium Google?

Nu doar Recunoaștere, ci și Acces la toate resursele Google pentru Campanii PPC imbatabile.

Despre Recunoaștere

Insigna Partener Premium Google se oferă agențiilor Partenere Google care îndeplinesc criterii avansate de performanță și este cea mai înaltă distincție la care poate să aspire o agenție specializată în Campanii Publicitare Google.

Ca să aibă parte de această recunoaștere, o agenție trebuie să dovedească un parcurs susținut de rezultate notabile, cu clienți satisfăcuți și fidelizați, cu venituri în creștere exponențială și dezvoltare continuă.

Printre condițiile exclusive pe care trebuie să le îndeplinească o agenție parteneră, ca să devină Premier se numără:

  • Un număr mai mare de experți certificați în echipă. Astfel clienții unei Agenții Premier pot fi siguri că vor avea la dispoziție un Manager de Cont dedicat și certificat, cu experiență în PPC dovedită prin testări periodice.
  • Bugete mai ridicate gestionate în conturi Google afiliate, bugete care să depășească pragul standard instituit pentru Agențiile Partenere. Gestionarea unor bugete consistente sunt dovada unui istoric bogat în conturi și a unor activități variate desfășurate cu succes măsurabil în venituri mai mari pentru clienți.
  • Aderare consistentă la Cele Mai Bune Practici Google. Majoritatea conturilor gestionate trebuie să fie la zi cu toate recomandările Google și să implementeze continuu cele mai bune practici Google prevăzute pentru toate tipurile de campanii.

Beneficii pentru Agenție

Odată cu accederea la noul statut de Premier Partner, unei agenții i se oferă acces la Treninguri Executive de Business și participarea la Summitul Anual al Partenerilor; ceea ce se traduce prin:

  • Echipă antrenată și la curent cu cele mai noi produse și proceduri Google;
  • Un reprezentant Google dedicat, cu care se pot discuta chestiuni de conformitate cu cele mai bune practici și se pot rezolva cele mai diverse probleme într-un timp scurt.

Beneficii pentru Clienți

În calitate de Partener Premier Google, Panda Agency prezintă următoarele beneficii pentru client:

Un Manager de Cont certificat, antrenat și cu atenție la detalii. O Agenție Premier Partner a atins această performanță datorită unei echipe certificate și cu experiență pozitivă în gestionarea campaniilor AdWords. Fiecare membru al echipei, inclusiv Managerul Contului dvs. adaugă valoare recunoscută Agenției.

Soluționare rapidă a problemelor. Statutul de Agenție Premier Partner garantează accesul rapid la un reprezentant Google dedicat, care se ocupă personal și în scurt timp de soluționarea problemelor din cont, fie ca e vorba despre o chestiune de aliniere la cele mai bune practici, strategii de cont adaptate sau probleme tehnice ori de altă natură.

Folosirea tuturor resurselor AdWords. O echipă Premier Partner și-a dovedit înțelegerea profundă a tuturor resurselor și funcționalităților unei platforme atât de robuste și complexe cum este Google AdWords. Prin urmare, puteți fi siguri că toate resursele AdWords vor fi puse în serviciul dvs.

Cea mai înaltă calitate a serviciilor. O Agenție Parteneră Premier poate să-și păstreze această distincție doar dacă susține mereu cele mai înalte standarde în gestionarea campaniilor PPC. Ratele de Conversie și Fidelizarea Clienților sunt printre criteriile care se iau în considerare atunci când se discută calitatea de Partener Premier.


en_GBEN